2012 Efterår Generalforsamling

Posted by admin on november 1, 2012

Generalforsamling

Fredag d. 26 oktober 2012

 

Formanden bød velkommen til 46 fremmødte svende. Vi mindedes de døde og udtalte et ære være deres minde.

Pkt.1 valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Urmager Ole Dahl Nissen, som bliv valgt. Dirigenten konstaterede at generalforsamlingen var varslet korrekt og oplæste derefter dagsorden.

Pkt. 2 Eftersyn af emblemer. Lasse og Ole foretog emblemeftersyn som indbragte 120 kr. Derefter blev der bevilget en øl til hver.

Pkt. 3 Formandens beretning. Formanden fortalte lidt om hvad der er sket det sidste halve år. Især fugleskydningen der var forløbet rigtig godt. Der havde været 95 deltagere. Tilpas med øl-stop på vejen og super godt vejr. Industrielektriker Kim Wollerup Sørensen blev ny fuglekonge
Medlemstallet er på 330 og formuen er på ca. 68.000 kr.

Ptk.4 protokol sekretæren oplæste protokollen siden sidste generalforsamling

Pkt.5 Regnskab. Kasseren oplæste årsregnskabet. Protokol og regnskab blev godkendt, hvorefter der blev bevilget en pilsner til hver.

Pkt.6 Indkomne forslag. Ingen

Pkt. 7 – 9 valg af bestyrelsesmedlemmer

afgående Typograf Palle Gullaksen               Genvalgt

               Tømrer Martin Hansen                    Genvalgt
               Ekspedient Bjarne Hansen             Genvalgt

Pkt 10 Valg af bestyrelsessuppleant.

Afgående Reservedelsekspedient Lars Hesthaven Velling       genvalgt

Pkt. 11   revisor Tømrer Johnny Olsen Meyer.                        genvalgt

Pkt.12    revisorsuppleant Radiomekaniker Ole Fredsgaard      ønskede ikke genvalg
i valgtes mekaniker Svend Erik Larsen

Ptk.13    fanebærer Farvehandler Svend Jeske                        genvalgt

Pkt. 14 Eventuelt.
Uddeling af nåle til jubilarerne. Der var ikke mindre end seks 40 års og to 50 års jubilarer

Dirigenten afsluttede generalforsamlingen med et længe leve FSF, hvorefter foreningen var vært for et par stykker smørrebrød til hver

0 Kommentarer Read full post »

2012 Fugleskydning

Posted by admin on august 16, 2012

Lørdag morgen kl. 7.00 kunne formanden byde velkommen og ønske god fugleskydning til 95 morgenfriske svende som var mødt op på torvet. Orkestret manglede en mand til at spille på stortromme og denne gang blev det Ludvig som meldte sig” frivilligt”, En udfordring både for ham og orkestret, som de dog kom godt igennem. Vejret var smukt og der var udsigt til en varm dag. Afgående fuglekonge gik med fra start på torvet og med orkesteret i front gik turen op af Ny Østergade og ned af Jernbanegade til Postgaarden hvor Elisabeth (Lisbeth)stod klar med dagens første pilsner. Her blev der fortaget emblemeftersyn som indbragte 339 kr. Efter at musikken havde spillet et par friske numre, takkede Formanden for øllet og der blev udråbt et længe leve. Vi fortsatte ad Jernbanegade, op ad Roskildevej til Sommerlyst, hvor en god formiddagspilsner stod klar. Musikken spillede atter et par gode numre, hvorefter Formanden takkede for øllet og der blev udråbt et længe leve. Turen fortsatte op ad Roskildevej, til Mad & Diverse. Her havde Pia overtaget en god tradition med at have en kold pilsner klar og godt med lune deller. Musikken spillede et par numre hvorefter Formanden takkede for øllet og der blev udråbt et længe leve. Herefter gik vi ad Gl.Marbækvej tilMarbækvej og videre til Strandgårds Alle, hvor Fuglekongen havde sørget for at en god formiddagspilsner stod klar. Formanden takkede fuglekongen og hans dronning, for deres tid som regenter, hvorefter der blev udråbt et længe leve. Efter at musikken havde spillet endnu et par melodier, fortsatte vi ad Strandvangen hvor vi gjorde et lille ophold ved skolen, for her havde Spar 5 en pilsner klar og efter at formanden havde takket for øllet og der var blevet udråbt et længe leve kunne vi lige klare det sidste stykke til skydebanen på Strandvangen, hvor vi ankom kl. 9.45. Skydningen blev sat i gang kl. 10.00 og fortsatte til kl. 12, hvor der var frokostpause. Kl.13 fortsatte skydningen indtil kl.16.45 hvor brystpladen, efter 394 skud, blev skudt ned af Blikkenslager Kim Larsen for Industrielektriker Kim Wollerup Sørensen, der hermed blev ny fuglekonge.

Resultater

1. æble: Murer Henning Andersen for Kleinsmed Ole Henriksen
2. æble: Mekaniker Lars Christensen for Blikkenslager John Gerdes
3. æble: Kleinsmed Peter Christiansen for Blikkenslager Lars Bengtsson
4. æble: Typograf Palle Gullaksen for Tømrer Johnny Olsen Meyer
Kronen: Urmager Ole Dahl Nissen for Tømrer John W. Petersen
Ringen: Murer Lasse Andersen for Maskinarbejder Erling Olsen
Halsen: Tømrer/snedker Martin Hansen for Kleinsmed Jacob K. Hansen
Halen:  Mekaniker Lars Christensen for Blikkenslager John Gerdes
Højre vinge: Tømrer Jens Jensen for Tømrer Niels Christian Hansen
Venstre vinge: Mekaniker Robert Haagensen for Blikkenslager Kim Christensen
Bryst: Blikkenslager Kim Larsen for Industrielektriker Kim Wollerup Sørensen

0 Kommentarer Read full post »

2012 Stiftelsesfest 130 år

Posted by admin on marts 9, 2012

Den 3 marts blev der afholdt 130 års stiftelsesfest på Færgelundens motel og kursuscenter. Der var 109 festklædte tilmeldte deltagere der var mødt op for at få en fornøjelig aften. Formanden bød velkommmen og derefter var der middag bestående af Varm røget laks til forret. oksefilet, stegte kartofler og bordelaise souse til hovedret og chokoladekage med frugt og is til dessert. Under middagen var der flere forskellige sange der gav en god stemning ved bordene. Efter middagen var der kaffe og der blev spillet op til dans. Her havde musikken ingen problemer med at trække folk op på dansegulvet. Der var stort set fyldt op på dansegulvet fra start til slut til stor fornøjelse for alle. Da klokken var 01.00 afsluttede musikken og der var skrub-af pølsebord.
De sidste gæster sagde farvel kl 2.30 og vi syntes selv at det havde været en vellykket fest, ikke mindst takket være de mange glade gæster

0 Kommentarer Read full post »

2011 efterår generalforsamling

Posted by admin on december 11, 2011

Generalforsamling

28. oktober2011

Formanden bød velkommen til 44 fremmødte svende. Vi mindedes de døde og udtalte et ære være deres minde.
Pkt.1 valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Urmager Ole Dahl Nissen, som bliv valgt. Dirigenten konstaterede at generalforsamlingen var varslet korrekt og oplæste derefter dagsorden.
Pkt. 2 Eftersyn af emblemer. Ole og Henning foretog emblemeftersyn som indbragte 176 kr. Derefter blev der bevilget en øl til hver.
Pkt. 3 Formandens beretning. Formanden fortalte lidt om hvad der er sket det sidste halve år. Om grillarrangementet der skyllede væk og om udflugtet som desværre måtte aflyses. Han håbede dog at medlemmerne ville bakke op om næste års arrangementer som er 130 års jubilæet og fugleskydningen. Medlemstallet er på 323 og formuen er på ca. 83000 kr.
Ptk. 4 protokol sekretæren oplæste protokollen siden sidste generalforsamling

0 Kommentarer Read full post »