Fugleskydning 13. august 2022

lørdag d.13. august kl. 7.00 mødte 58 svende frem på torvet for at gå til skydebanen for at finde en ny fuglekonge for de næste 2 år. men først skulle den gamle fuglekonge hentes og det blev han på Bløden, hvor der var stillet en kold morgenpilsner frem. Efter et kort Hurra gik vi med musikken, fanebæreren og fuglekongen i front, den lidt korte tur til  Spar 5, hvor der ventede endnu en  kølig morgenpilsner. Musikken spillede et par numre, hvorefter formanden takkede for øllet og der blev udråbt et længe leve, hvorefter turen gik tilbage mod torvet via Jernbanegade til Sommerlyst, hvor endnu en morgenpilsner stod klar.Her blev der fortaget emblemeftersyn som indbragte 190,- kr. Efter at musikken havde spillet et par friske numre, takkede Formanden for øllet og der blev udråbt et længe leve. Turen fortsatte op ad Roskildevej, Vinkelvej til 3Byg. Her havde Peter Kyster gjort en kølig pilsner klar, samt en mulighed for et lille glas Dr.Nielsen. Der var ikke så mange gode erfaringer med kærnemælken sidste år
Efter at musikken havde spillet et par friske numre, takkede Formanden for øllet og der blev udråbt et længe leve. Herfra gik turen videre ad Vinkelvej, Roskildevej, Korshøj hvor HJ Tømreren gav en tiltrængt kold øl under skyggefulde træer, for nu var temperaturen tæt på de 25° Der blev spillet et par numre og udråbt et længe leve, hvorefter vi gik det sidste stykke til skydebanen.
kl. 10.15 blev skydningen sat i gang og fortsatte til kl. 12, hvor der var frokostpause. Kl.12.30 fortsatte skydningen indtil kl 15. hvor brystpladen efter 365 skud, blev skudt ned af Mads Winther Henriksen for Maskinsnedker Finn Larsen, der hermed blev ny fuglekonge.

 

1 æble.            Pladesmed Stevie Berthelsen for Finmekaniker Erik Knudsen

2. æble           Klejnsmed Ole Henriksen for Automatikmekaniker Frank Johanson

3. æble            Tømrer John W. Pedersen for Murer Pelle Larsen

4. æble            Glarmester Stig V. Nielsen for Mekaniker Kim Christensen

Kronen.           Tømrer Jens Jensen for Blikkenslager Marco Hansen

Halen.             Isenkræmmer Lars W Pedersen for Klejnsmed Peter Christiansen

Ringen.            Maler Kim Willumsen for Mekaniker Ole Fritzbøger

Halsen.            Rørsmed Niels Henrik Hansen for Mekaniker Phillip Phillipsen Møller

Venstre vinge    Tømrer Martin Nindal Klysner for Elektriker Rene Bondesen

Højre Vinge.     Salgsassistent Kristian Gullaksen for Mekaniker Michael Hansen

Bryst.               Mads Winther Henriksen for Maskinsnedker Finn Larsen