Hjem > Blog > 2021 Fugleskydning

2021 Fugleskydning

Posted by admin on august 12, 2021

Fugleskydning 07. august 2021

 

Med et års forsinkelse og mange bump på vejen lykkedes det lørdag d.7august kl. 7.00 for 60 svende at mødes på torvet for at gå til skydebanen. Fuglekongen Palle Kristiansen havde ikke mulighed for at blive hentet, da vi havde flyttet datoen og han var på ferie i udlandet. Vi startede med at gå til Spar 5, hvor der ventede en kølig morgenpilsner. Musikken spillede et par numre, hvorefter formanden takkede for øllet og der blev udråbt et længe leve hvorefter turen gik tilbage mod torvet via Jernbanegade til Sommerlyst, hvor endnu en morgenpilsner stod klar.

Her blev der fortaget emblemeftersyn som indbragte 160,- kr. Efter at musikken havde spillet et par friske numre, takkede Formanden for øllet og der blev udråbt et længe leve. Turen fortsatte op ad Roskildevej, Vinkelvej til 3Byg. Her havde Peter Kyster og hustru gjort en kølig pilsner klar samt et lille glas kærnemælk/fløde til dem der turde smage den.
(Ikke mange turde, da det jo er et mælkeprodukt)

Efter at musikken havde spillet et par friske numre, takkede Formanden for øllet og der blev udråbt et længe leve. Og så begyndte det at regne, men efter 10 minutter måtte vi jo videre ad Vinkelvej, Roskildevej, Korshøj og regnen tog til og alle uden regnfrakke eller paraply blev gennemblødte.

HJ Tømreren ville servere øl på Korshøj, men blev sendt til skydebanen, hvor vi kunne nyde den, imens flere ventede på tørt tøj. Han fik et længe leve men uden musik da de havde pakket deres drivvåde instrumenter sammen.

kl. 10.15 blev skydningen sat i gang og fortsatte til kl. 12, hvor der var frokostpause. Kl.13 fortsatte skydningen indtil kl 16.45 hvor brystpladen blev skudt ned af John Carlsen for Pladesmed Stevie Berthelsen, der hermed blev ny fuglekonge.

 

1 æble.            Kommis Brian Cygan for Værktøjsmager Ib Kristiansen

2. æble           Snedker Martin Buchardt for Maler Klaus Dyhr Mortensen

3. æble            Smed Rolf Kjerulf for Automatikmekaniker Frank Johansson

4. æble            Tømrer Morten Kofod Sørensen for Tømrer Andreas Grodisching

Kronen.           Martin Nindal Klysner for Anlægsgartner Christian Gradischnig

Halen.             Elektriker Brian Pode for Nedriver Henrik K. Nielsen

Ringen.            Elektriker Arne Nielsen for Karetmager Steen Nellemose

Halsen.            Typograf Palle Gullaksen for Maskinarbejder Jan Nindal Klysner

Venstre vinge    Klejnsmed Peter Christiansen for Blikkenslager Per Finn Hjorth

Højre Vinge.     Maler Kim Wieder for Blikkenslager Gert Olsen

Bryst.               Maskinsnedker John Carlsen for Pladesmed Stevie Berthelsen

Comments: