Hjem > Blog > 2014 Fugleskydning

2014 Fugleskydning

Posted by admin on august 9, 2014

Fugleskydning 9. august 2014

Lørdag morgen kunne formanden byde velkommen og ønske god fugleskydning til 85 morgenfriske svende som var mødt op på torvet. Orkestret var denne gang Slangerup Street jazz band, som gik i front. Vejret var smukt og der var udsigt til en varm dag.
Vi startede præcis kl. 7.00 og gik ad Ny Østergade, Frederiksværksvej til Byvej, hvor afgående fuglekonge Elektriker Kim Wollerup Sørensen bød velkommen og havde arrangeret en morgenpilsner.Formanden takkede fuglekongen og hans dronning, for deres tid som regenter, hvorefter der blev udråbt et længe leve. Efter at musikken havde spillet endnu et par melodier, fortsatte vi tilbage ad Byvej, Frederiksværksvej, Frederiksborgvej, Kirkegade til Postgården hvor en kølig morgenpilsner stod klar.Her blev der fortaget emblemeftersyn som indbragte 190 kr. Efter at musikken havde spillet et par friske numre, takkede Formanden for øllet og der blev udråbt et længe leve.
Vi fortsatte ad Jernbanegade, op ad Roskildevej til Sommerlyst, hvor en god formiddagspilsner stod klar. Musikken spillede atter et par gode numre, hvorefter Formanden takkede for øllet og der blev udråbt et længe leve.
Turen fortsatte op ad Roskildevej, til Mad & Diverse. Her havde Pia en kold pilsner klar og godt med lune deller. Musikken spillede et par numre hvorefter Formanden takkede for øllet og der blev udråbt et længe leve.
Herfra gik videre ad Roskildevej til Korshøj. Her havde Spar 5 en pilsner klar og efter at formanden havde takket for øllet og der var blevet udråbt et længe leve kunne vi atter fortsætte det sidste stykke til skydebanen på strandvangen, hvor vi ankom kl. 10.00
Skydningen blev sat i gang kl. 10.15 og fortsatte til kl. 12, hvor der var frokostpause. Kl.13 fortsatte skydningen indtil kl 16.15 hvor brystpladen, efter 319 skud, blev skudt ned af elektriker Brian Pode for Finmekaniker Jesper Henriksen, der hermed blev ny fuglekonge.

Resultater

1. æble Mekaniker Flemming Andreasen for Elektriker Kim W. Sørensen
2. æble Blikkenslager Rene Andersen for Klejnsmed Peter Christiansen
3. æble Vvs Claus Andersen for Elektriker Kim W. Sørensen
4. æble Mekaniker Jesper Bech-Withen for Mekaniker Kevin Haagensen
Kronen Typograf Palle Gullaksen for Maskinsnedker Kim Hansen
Ringen Elektriker Brian Pode for Finmekaniker Jesper Henriksen
Halsen Rørsmed Niels Henrik Hansen for Mekaniker Lars Christensen
Højre Vinge Urmager Ole Dahl Nissen for Mekaniker Ole Sørensen
Venstre Vinge Værktøjsmager Per Hansen for Maskinarbejder Rico Jensen
Brystpladen Elektriker Brian Pode for Finmekaniker Jesper Henriksen

Comments: